شناسه : 1110
امروز دوشنبه 1394/12/10 - 14:08
نویسنده : مدیر فنی

۲۰ میلیون قطعه ماهی تولید اصفهان در هفت سین ایرانی ها

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به رتبه و جایگاه اول اصفهان در تولید و تکثیر ماهی زینتی، گفت: بالغ بر ۲۰ میلیون قطعه ماهی قرمز برای شب عید تولید شده است.

به گزارش خبرنگار سازمان بسیج اصناف استان اصفهان، محمد رضا عباسی، پیرامون تشریح آخرین وضعیت تولید و تکثیر ماهی قرمز در اصفهان اظهار کرد: تولید و تکثیر ماهی های زینتی یکی از عرصه های بسیار خوب برای اشتغال زایی و اقتصاد است. وی با بیان اینکه در تولید ماهی زینتی، تنوع بسیار حائز اهمیت است و می تواند باعث رونق در بخش هایی چون اقتصادی، گردشگری، اشتغال زایی و حتی بهبود سطح روانی آحاد جامعه شود، گفت: براساس تلاش بیش از دو دهه شیلات استان اصفهان در بخش تولید ماهی یهای زینتی و سابقه دیرینه شهرستان کاشان در این بخش، کار تولید و تکثیر ماهی زینتی ساماندهی شد. مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان عنوان کرد: براساس تلاش های صورت گرفته در حال حاضر بی شاز ۷۰۰واحد تولید ماهی زینتی در اصفهان مشغول به فعالیت هستند که به صورت دائمی دراین بخش فعالیت می کنند به نحوی که بالغ بر یک صد گونه ماهی زینتی در استان تولید می شود. وی در توضیح تقسیم بندی ماهی های زینتی، تاکید کرد: ماهی زینتی آب سرد و گرم، آب شور و شیرین، تخم گذار و زنده زا داریم که ماهی قرمز سفره شب عید، تخم گذار بوده و ارزان ترین نوع آن سر سفره مردم می رود. ماهی زینتی علاوه برجنبه زینتی، اثرات مثبت روانی هم دارد عباسی افزود: در مجموع از انواع ماهی زینتی تولید شده در کشور که بالغ بر ۲۰۰ میلیون قطعه ماهی است، بیش از ۵۷ میلیون قطعه آن در اصفهان تولید می شود و این امر باعث شده برای چندمین سال متوالی، اصفهان رتبه اول را با اختلاف زیاد در کشور داشته باشد. وی با بیان اینکه ارزش افزوده سرمایه گذاری در بخش تولید و تکثیر ماهی زینتی بسیار بالا است تصریح کرد: با توجه به اینکه ۷۰ درصد از گونه های ماهی زینتی در داخل استان تولید می شود، واردات از دیگر کشورهایی چون مالزی و سنگاپور به داخل کشور به شدت کاهش یافته است و چه بسا زمینه صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق و پاکستان فراهم شده است. مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اذعان کرد: ماهی قرمز شب عید یکی از گونه های کپور ماهی، از نوع آب سرد و تخم گذار است که عمده آن در شهرستان کاشان تولید می شود که تولید آن برای شب عید بیش از ۲۰میلیون قطعه ماهی قرمز است. وی در توضیح توزیع ماهی قرمز شب عید برای همشهریان گفت: وظیفه توزیع در اختیار جهاد کشاورزی نیست، و در حیطه بازار و صنف تولید کنندگان است. عباسی در پایان خاطرنشان کرد: ماهی های زینتی به ویژه ماهی قرمز علاوه بر جنبه زینتی اثرات مثبتی در روح و روان دارد که سطوح جامعه با خرید انواع ماهی های زینتی می تواند از آن بهره مند شوند. منبع: صاحب نیوز

دیدگاه

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

CAPTCHA
لطفا به این سوال برای جلوگیری از ارسال اسپم پاسخ دهید.